kresita en mohammad mirkazemi exclusieve modellen van wellness en meer

Zwangerschapsmassage 60 minuten

Zwangerschapsmassage 60 minuten
Zwangerschapsmassage 60 minuten

De periode van zwangerschap is een speciale tijd waarin in uw lichaam diverse veranderingen plaats vinden. Vernieuwing van cellen, de hormoonhuishouding verandert, de druk op organen en oprekking van de huid. Het is in deze periode extra belangrijk dat uw bloedcirculatie en lymfe systeem en afvalstoffen optimaal werken.

Deze hele verandering van uw lichaam waarin uw dierbare ongeboren wonder groeit kan veel ongemakken met zich meebrengen. Bekkeninstabiliteit, rug- en nekklachten, vochtophopping, vermoeidheid van het lichaam en de laatste lootjes geven vaak extra stress.

Afleiding in de vorm van regelmatige zwangerschapsmassage zorgt dan voor een perfecte ballans om de zwangerschap goed te doorlopen. Zo kan er ook genoten worden van alle andere aspecten in het leven.
De zwangerschap is een hele speciale periode die gekoesterd moet worden.

 

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

WinkelwagenGastenboek
29-10-2017
Ha Sylvia,Wilde even laten weten dat ik vandaag nagenoeg pijnloos ben!Hulde voor je harde werken gis
10-10-2017
Hallo Sylvia, hartelijk gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. Ga lekker zo door met je geweldige beh
Zoeken

Een iedereen die van zichzelf houdt op het gebied van lichaam, geest en gezondheid raden wij aan een afspraak te maken bij Wellness & Meer. U zult er geen spijt van krijgen. Service, kwaliteit en zorgverlening staat bij ons hoog in het vaandel.webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop