kresita en mohammad mirkazemi exclusieve modellen van wellness en meer
 
Sorteer op:
 
HITT Slimline Cellulite behandelingen
verantwoord je streefgewicht bereiken en kunnen vasthouden

Vetreserves verliezen, cellulite verminderen, gewicht verminderen, loszittende huid versterken, spieren zichtbaar maken.
 

Ben jij er klaar voor:

De HITT Slimline Cellulite behandelingen zijn intensieve lichaamsvet reducerende behandelingen.

Het eerste deel van deze behandeling onderga je op rolmassage machine. Onderleiding van mij neem je houdingen aan waarbij in jouw lichaam vetophoppingen wordenaangepakt. Hierdoor verminderd de cellulite huid. Daarna vervolgt de behandeling ontspannen op het waterbed waarbij de Slimline Cellulite, doormiddel van pads, jouw opgewarmde huid eletronisch spieren stimuleren en verstevigt. Het is een eenvoudig, veilig en pijnloos alternatief voor chirurgie of medicijnen, terwijl het snelle resultaten oplevert, waaronder vermindering van cellulitis en verbetering van het lichaam en lichaamsvet reductie plaats vindt.Je verminderd dus kledingmaten. Daarnaast geven deze behandelingen een boost voot de bloedsomloop die zichtbaar verbeterd wordt.

Train onder mijn begeleiding, 1 op 1, en ga de uitdaging om kledingmaten te verminderen aan! M/V

Een totale workout waarbij je verantwoord overtollig lichaamsvet en loszittende huid aanpakt. Het programma bestaat uit:
  •  Rolmassage intensief en bindweefsel/afslankmassages van totaal 60 minuten per keer bij Wellness & Meer. Incl. wegenmomenten en wekelijkse detox recepten. 
  • Mijn advies is om naast de wekelijkse trainingen bij Wellness & Meer ook minimaal 1 uur te wandelen of te sporten in de sportschool.
  • Je bent dus minimaal 1 uur per week gezond bezig! 

Verantwoord afvallen

  • Als je lichaamsgewicht een BMI (body-mass index, verhouding tussen lengte en gewicht) van 25 overstijgt, is er sprake van overgewicht. Dat kan leiden tot aandoeningen zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid en snellere veroudering.

Afvallen zelf is, met goede begeleiding, niet zo moeilijk, maar om gezond en verantwoord je streefgewicht te behouden is lastiger.
Wellness & Meer helpt je om goed af te vallen en op je streefgewicht te blijven door de volgende technieken:

  • Deze (niet-chirurgische) behandelingen van het onderhuidse vetweefsels door middel van  krachtige rol bindweefsel en Slimeline spierstimulator behandelingen.
  • Optioneel zijn toe te voegen aan deze behandelingen:
  • Handmatige Bindweefsel-lyposage massages voor een verbeterde doorbloeding van de huid, afvoer van vloeistoffen en vet via je lymfeklieren, inkrimpen van huidverslapping, afbraak van cellulitis en contourverbetering.
  • Een mind-set van gezonde voeding en geen dieetvormen.


Bij Wellness & Meer is het 60 minuten programma


Een warming-up

Rolmassages:
Dit zijn een geweldige apparaten waarbij je niets meer hoeft te doen dan ontspannen en lichaamsdelen tegen het apparaat aan te leggen. De vrijgekomen afvalstoffen worden goed afgevoerd en het bindweefsel wordt verstevigd. Je lichaam blijft nog enige tijd warm en dit komt goed van pas voor de bindweefsel/afslankmassages., De calorieverbranding is hoog. De rolmassage geeft hierbij een extra impulse aan jouw lichaam om afvalstoffen te bevorderen voor afvoer.

Slimline Cellulite:
Doormiddel van pads die worden bevestigd op jouw probleemgebieden als heupen, billen, benen, boven armen worden eletronisch spieren gestimuleerd en verstevigt om opgehopte vet reserves te verminderen en spieren te laten werken net als of jij in de sportschool intensief HITT sport! Onder het genot van een film kun je heerlijk ontspannen en aan jouw lichaam "laten": werken.

Optioneel bij de HITT Slimline Cellulite behandelingen: Bindweefsel/Afslankmassages:
Dit zijn stevige massages waarbij je vetreserves en spieren direct worden aangesproken doormiddel van stevige massages.


Wekelijks ontvang je een 2 detox recepten en er vinden weegmomenten plaats.

Een losse behandeling kost € 52,50
5 rittenkaart 5% korting geen € 262,50 maar € 249,38 dus € 49,88 per les
10 rittenkaart 15% korting geen € 525,00 maar € 446,25 dus € 44,63 per les
Maandabonnement combi behandeling (4 per maand) geen € 210.00 maar € 190,00 dus € 47,50 per les

Alleen de rolmassage 10 rittenkaart 30 minuten € 300,00 dus € 30.00 per les

 


WinkelwagenGastenboek
29-10-2017
Ha Sylvia,Wilde even laten weten dat ik vandaag nagenoeg pijnloos ben!Hulde voor je harde werken gis
10-10-2017
Hallo Sylvia, hartelijk gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. Ga lekker zo door met je geweldige beh
Zoeken

Een iedereen die van zichzelf houdt op het gebied van lichaam, geest en gezondheid raden wij aan een afspraak te maken bij Wellness & Meer. U zult er geen spijt van krijgen. Service, kwaliteit en zorgverlening staat bij ons hoog in het vaandel.webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop