kresita en mohammad mirkazemi exclusieve modellen van wellness en meer

Feet Fish spa

Feet Fish Spa behandeling

Beleef de exclusieve natuurlijke ervaring door de Garra Rufa visjes tijdens een behandeling in de Feet Fish Spa. De voet behandeling in onze fish spa is een belevenis op zich en daarnaast krijgt u ook nog eens hele zachte voeten.

De behandeling

Tijdens een fish spa behandeling knabbelen de visjes de dode loszittende huidcellen van de voeten en een stukje van het been.

U kunt het vergelijken met een peeling voor de huid. De combinatie van het warme water en de tinteling aan de voeten, zorgt voor een zeer ontspannen gevoel.

Een Garra Rufa Fish Spa behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Reiniging en controle van de voeten
  • Feet Fish spa behandeling voor de voeten
  • Koffie of thee tijdens behandeling
  • voeten créme na behandeling
Hygiëne

Bij Wellness & Meer staat hygiëne hoog in het vaandel. Dit is ook een vereiste van de RIVM. Dagelijks wordt de kwaliteit van het water gecontroleerd en het water in de spa wordt middels een pomp en filter 6x per uur gefiltert. Er is 24 uur per dag sprake van hoogwaardige mechanische en biologische filtratie. Op deze manier wordt gezorgd voor de gezondheid van onze gasten en van onze orginele Garra Rufa vissen!

Voordat onze gasten een Garra Rufa fish spa behandeling ondergaan worden de voeten eerst gecontroleerd op wondjes, infecties en eventuele schimmels.
Het kan dus voorkomen dat wij u kunnen weigeren voor deze behandeling in uw eigen behlang, onze andere klanten en dat van de visjes.

 


 
Sorteer op:
 
WinkelwagenGastenboek
29-10-2017
Ha Sylvia,Wilde even laten weten dat ik vandaag nagenoeg pijnloos ben!Hulde voor je harde werken gis
10-10-2017
Hallo Sylvia, hartelijk gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. Ga lekker zo door met je geweldige beh
Zoeken

Een iedereen die van zichzelf houdt op het gebied van lichaam, geest en gezondheid raden wij aan een afspraak te maken bij Wellness & Meer. U zult er geen spijt van krijgen. Service, kwaliteit en zorgverlening staat bij ons hoog in het vaandel.webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop