kresita en mohammad mirkazemi exclusieve modellen van wellness en meer
U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

Feet Fish Spa - 15 minuten behandeing

Feet Fish Spa -  15 minuten behandeing
Feet Fish Spa van 15 minuten 
 

Beleef de natuurlijke ervaring van knabbelende Garra Rufa visjes aan jouw voeen tijdens een behandeling in de Feet Fish Spa. De voet behandeling in onze fish spa is een belevenis op zich en daarnaast krijgt u ook nog eens hele zachte voeten.

De behandeling

Tijdens een fish spa behandeling knabbelen de visjes de dode loszittende huidcellen van de voeten en een stukje van het been.

U kunt het vergelijken met een peeling voor de huid. De combinatie van het warme water en de tinteling aan de voeten, zorgt voor een zeer ontspannen gevoel.

Een Garra Rufa Feet Fish Spa behandeling van 30 muniten bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Reiniging en controle van de voeten incl voetenbad
  • Feet Fish spa behandeling voor de voeten
  • Koffie of thee tijdens behandeling
  • voeten créme na de behandeling
Hygiëne

Bij Wellness & Meer staat hygiëne hoog in het vaandel. Dit is ook een vereiste van de RIVM. Dagelijks wordt de kwaliteit van het water gecontroleerd en het water in de spa wordt middels een pomp en filter 6x per uur gefiltert. Er is 24 uur per dag sprake van hoogwaardige mechanische en biologische filtratie. Op deze manier wordt gezorgd voor de gezondheid van onze gasten en van onze originele Garra Rufa vissen!

Voordat onze gasten een Garra Rufa fish spa behandeling ondergaan worden de voeten eerst gecontroleerd op wondjes, infecties en eventuele schimmels.
Het kan dus voorkomen dat wij u kunnen weigeren voor deze behandeling in uw eigen belang, onze andere klanten en dat van de visjes.
In dat geval krijgt u een voetmassage.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

WinkelwagenGastenboek
29-10-2017
Ha Sylvia,Wilde even laten weten dat ik vandaag nagenoeg pijnloos ben!Hulde voor je harde werken gis
10-10-2017
Hallo Sylvia, hartelijk gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. Ga lekker zo door met je geweldige beh
Zoeken

Een iedereen die van zichzelf houdt op het gebied van lichaam, geest en gezondheid raden wij aan een afspraak te maken bij Wellness & Meer. U zult er geen spijt van krijgen. Service, kwaliteit en zorgverlening staat bij ons hoog in het vaandel.webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop